25-29.07

Kasztanowa kuchnia

Poniedziałek Wtorek  Środa Czwartek Piątek
Pierwsze śniadanie chleb zakopiański, chleb graham, masło, polędwica rydzyńska, serek topiony, papryka czerwona, kawa zbożowa z mlekiem
bagietka, chleb jaglany, masło, pasta rybna z suszonymi pomidorami, ser gouda, herbata z cytryną
chleb wiejski, chleb domowy, masło, parówka z ketchupem, herbata rumiankowa
chleb gryczany, kawiorek, masło, pasta z jaj ze szczypiorkiem, rzodkiewki, kakao
chleb baltonowski, chleb słonecznikowy, masło, kiełbasa szynkowa, ser salami, pomidory, herbata miętowa
Drugie śniadanie banany, woda mineralna arbuz, woda mineralna morele, woda mineralna
papryka czerwona, woda mineralna
jabłka, woda mineralna
Obiad zupa brokułowa z ziemniakami, paella z kurczaka z pomidorami, woda mineralna
krem kalafiorowy z groszkiem ptysiowym, sznycelki drobiowe, ziemniaki z koperkiem, marchewka gotowana z groszkiem, woda mineralna
krupnik z kaszą jaglaną i zieloną pietruszką, makaron świderki z sosem napoli i świeżą bazylią, woda mineralna
rosolnik z ryżem i zieloną pietruszką, gulasz z szunki w sosie, kasza pęczak, warzywa gotowane, woda mineralna
zupa ogórkowa z ziemniakami i zieloną pietruszką, naleśniki z serkiem waniliowym lub powidłami, woda mineralna
Podwieczorek brzoskwinie, pieczywo jaglane, woda mineralna banan, ciastka deserowe, woda mineralna jabłko, wafle ryżowe z dżemem, woda mineralna
arbuz, bułka mleczna z czekoladą, woda mineralna
sałatka owocowa, paluszki z sezamem, herbatniki zbożowe  
Brak wpisów. Nie podano kategorii.