25-29.01

Kasztanowa kuchnia

Poniedziałek Wtorek  Środa Czwartek Piątek
Pierwsze śniadanie chleb baltonowski, chleb graham, masło, kabanosy, papryka czerwona, kawa zbożowa z mlekiem bagietka, chleb słonecznikowy, masło, pasztetowa, ogórek kiszony, herbata miętowa
chleb domowy, chleb jaglany, masło, szynka konserwowa, ser topiony, herbata z cytryną
chleb wiejski,  graham, masło, pasta z tuńczyka z pomidorami, ser salami, kakao
chleb dziadka Feliksa, chleb żytnio-razowy, masło, jajecznica ze szczypiorkiem herbata rumiankowa
Drugie śniadanie pomarańcze, woda mineralna
jogurt naturalny z musli, woda mineralna
drożdżówka z kruszonką, woda mineralna ogórek świeży w słupki, woda mineralna pomarańcze, woda mineralna
Obiad zupa brokułowa z ziemniakami, paella z kurczakiem (pomidory, cebula), woda mineralna krem z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym, schab z warzywami w sosie, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej z koperkiem, woda mineralna zupa ogórkowa zabielana, makaron świderki z sosem carbonara z boczkiem, woda mineralna rosolnik z ryżem i zieloną pietruszką, pulpety drobiowe gotowane w sosie pomidorowym, ziemniaki, sałatka szwedzka, woda mineralna zupa marchewkowa zabielana śmietaną, kopytka z cebulą, kiszona kapusta gotowana, woda mineralna
Podwieczorek jabłko, bułeczka maślana z masłem, woda mineralna pomarańcze, chrupki kukurydziane, woda mineralna papryka czerwona, pieczywo jaglane, woda mineralna jabłko, wafle ryżowe z dżemem, woda mineralna kiwi, serduszko w czekoladzie, woda mineralna
Brak wpisów. Nie podano kategorii.