25-29.10

Kasztanowa kuchnia

Poniedziałek Wtorek  Środa Czwartek Piątek
Pierwsze śniadanie chleb zaniemyski, chleb słonecznikowy, masło, schab gotowany, serek almette, papryka, herbata z cytryną
bagietka, chleb graham, masło, pasta z tuńczyka z suszonymi pomidorami, ser salami, kawa zbożowa z mlekiem
chleb zakopiański, chleb gryczany, masło, polędwica z indyka, serek topiony, pomidory, herbata miętowa
chleb domowy, chleb słonecznikowy, masło, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, herbata lipowa
chleb wiejski, chleb jaglany, masło, parówka z ketchupem, herbata rumiankowa
Drugie śniadanie jabłka, woda mineralna
pomarańcze, woda mineralna
płatki kukurydziane z mlekiem, woda mineralna
gruszki, woda mineralna
winogrono czerwone, woda mineralna
Obiad
kapuśniak z kapusty pekińskiej z zieloną pietruszką, pierogi z serem i sosem z truskawek, woda mineralna
krem marchewkowo-paprykowy, kotlet schabowy w panierce, ziemniaki, kapusta kiszona gotowana, woda mineralna
 zupa z soczewicy czerwonej, makaron penne z sosem carbonara, woda mineralna
rosół z makaronem, kurczak gotowany w sosie beszamelowym, bukiet warzyw (brokuł, marchewka, fasolka, kalafior), woda mineralna
zupa ogórkowa zabielana śmietaną, naleśniki z powidłami i serkiem waniliowym, woda mineralna
Podwieczorek
pomarańcze, ciastka zbożowe, woda mineralna
winogrono, rurki waflowe, woda mineralna jabłka, delicje w czekoladzie, woda mineralna
pomarańcze, chrupki kukurydziane, woda mineralna
sałatka owocowa, wafle ryżowe, woda mineralna
Brak wpisów. Nie podano kategorii.