19-23.10

Kasztanowa kuchnia

Poniedziałek Wtorek  Środa Czwartek Piątek
Pierwsze śniadanie
chleb dziadka Feliksa, chleb graham, masło, polędwica rydzyńska, serek topiony, pomidory, herbata lipowa
chleb domowy, chleb gryczany, masło, salami wieprzowe, serek almette, papryka czerwona, kawa zbożowa z mlekiem bagietka, chleb jaglany, masło, pasta z cieciorki z pomidorami suszonymi, ser salami, herbata z cytryną rogal z makiem, bułka grahamka, masło, dżem z czarnej porzeczki, ser gouda, kakao chleb zakopiański, chleb słonecznikowy, masło, jajecznica ze szczypiorkiem herbata rumiankowa
Drugie śniadanie jabłka, woda mineralna śliwki, woda mineralna papryka czerwona, woda mineralna winogrono, woda mineralna jabłka, woda mineralna
Obiad rosolnik z ryżem i zieloną pietruszką, ryba pieczona, ziemniaki z koperkiem, sałatka szwedzka, woda mineralna
kapuśniak z kapusty kiszonej, naleśniki z serkiem waniliowym lub powidłami, woda mineralna
krem paprykowo-marchewkowy z groszkiem ptysiowym, pałki pieczone w sosie, surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, woda mineralna
zupa z fasolki szparagowej, gulasz z szynki w sosie, kasza pęczak, buraczki, woda mineralna
zupa kalafiorowa zabielana śmietaną, makaron świderki z sosem napoli ze świeżą bazylią, woda mineralna
Podwieczorek śliwki, ciastka z dżemem, woda mineralna galaretka wiśniowa, biszkopt, woda mineralna
winogrona, drożdżówka z kruszonką, woda mineralna jabłko, chrupki kukurydziane, woda mineralna kiwi, wafle ryżowe, woda mineralna
Brak wpisów. Nie podano kategorii.