29.10-2.11

Kasztanowa kuchnia

Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
Pierwsze śniadanie chleb zakopiański, chleb z kiełkami, masło, kiełbasa szynkowa, ser topiony, ogórek kiszony, herbata miętowa

chleb domowy, chleb graham, masło, pasta z cieciorki z suszonymi pomidorami, ser gouda, rzodkiewki, herbata z cytryną

bagietka, chleb żytnio-razowy, masło, parówki z ketchupem, herbata rumiankowa

chleb baltonowski, chleb słonecznikowy, masło, kabanosy, serek almette, papryka czerwona, kawa zbożowa z mlekiem

Drugie śniadanie

Kubuś marchewkowo-jabłkowo-brzoskwiniowy, biszkopty

gruszki, budyń z sokiem malinowym, woda mineralna

śliwki, pieczywo jaglane, woda mineralna

1 listopada

jabłka, ciastka z dżemem, woda mineralna

Obiad krem marchewkowy z ziemniakami, ryż na mleku z cynamonem i masłem klarowanym, surówka z marchwi i jabłka, kompot

krem brokułowy z grzankami, gulasz z szynki, ziemniaki z koperkiem, ogórek kiszony, sok pomarańczowy

zupa grochowa z ziemniakami i boczkiem, makaron kokardki z sosem bolońskim ze świeżą bazylią, kompot

rosolnik z ryżem i zieloną pietruszką, kiełbasa pieczona, ziemniaki, sałatka szwedzka, sok jabłkowy
Podwieczorek śliwki, ciastka kokosowe, woda mineralna jabłka, wafelki śmietankowe, woda mineralna jabłka, ciastka zbożowe z czekoladą, woda mineralna owoce suszone, biszkopty, woda mineralna
Brak wpisów. Nie podano kategorii.