29.05-2.06

Kasztanowa kuchnia

Poniedziałek Wtorek  Środa Czwartek Piątek
Pierwsze śniadanie chleb zakopiański, chleb ze słonecznikiem, masło, szynka drobiowa, ser gouda, papryka czerwona,  herbata owocowa
bagietka, chleb zaniemyski, masło, pasztetowa, ogórek kiszony, herbata koperkowa
chleb jaglany, chleb wielozbożowy, masło, pasta z cieciorki z suszonymi pomidorami, ser wędzony, herbata miętowa
bułka włoska, bułka grahamka, masło, dżem truskawkowy, serek almette, mleko
chleb jaglany, chleb domowy, masło, jajecznica ze szczypiorkiem, herbata lipowa
Drugie śniadanie banan, woda mineralna płatki kukurydziane z mlekiem, woda mineralna jabłko, woda mineralna ogórek w słupki, woda mineralna arbuz, woda mineralna
Obiad zupa z czerwonej soczewicy, pierogi z serem i sosem truskawkowym, woda mineralna zupa szczawiowa z jajkiem, gulasz z szynki, kasza jęczmienna, surówka z młodej kapusty z marchewką, woda mineralna krem z białych warzyw, pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaki z koperkiem, brokuł gotowany,  woda mineralna
barszcz ukraiński ze śmietaną, filet z indyka w mleczku kokosowym, ryż na sypko, woda mineralna
zupa marchewkowa zabielana śmietaną z zieloną pietruszką, makaron w sosie serowo-brokułwym, woda mineralna
Podwieczorek gruszki, ciastka krakuski, woda mineralna kiwi, wafle ryżowe, woda mineralna banan, chrupki kukurydziane, woda mineralna  jabłka, ciastka kruche, woda mineralna
galaretka owocowa, biszkopty, woda mineralna
Brak wpisów. Nie podano kategorii.